Дата оновлення інформації: 15.11.2022

Конфіденційність користувачів веб-сайту https://hub.cip.gov.ua (далі – вебсайт) визначається Законом України “Про захист персональних даних”.

Ця політика конфіденційності визначає порядок та мету обробки персональних даних користувачів вебсайту https://hub.cip.gov.ua

Вебсайт не збирає інформації, наданої через канали, відмінні від цього вебсайту.

Згода на обробку персональних даних

Користуючись цим вебсайтом, ви тим самим погоджуєтеся з його Політикою конфіденційності та погоджуєтеся з її умовами. Ви можете переглядати цей вебсайт без надання ваших персональних даних нам.

1. Хто відповідає за збір та обробку персональних даних користувачів цього вебсайту?

Володільцем персональних даних є - Благодійна організація «Благодійний фонд «ТВОЯ КРАЇНА» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України – 44760496), місцерозташування: 07442, Київська область, Броварський район, смт. Велика Димерка, вул. Пархоменка, 45.

Розпорядником персональних даних є Адміністрація Держспецзв’язку (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України – 34620942), місцерозташування: 03110, Київ, вул. Солом’янська, 13.

2. Дані, які ви можете надати через вебсайт

 Контактна інформація

  • ім’я, прізвище або псевдонім
  • номер телефону
    ​​

3. Мета збору інформації

Забезпечення виконання мети діяльності Волонтерського хабу Держспецзв’язку, зазначеної в розділі Про нас / Наші цілі цього вебсайту. Інформація, яку вас просять надати, і причини, чому вас просять надати, будуть додатково з’ясовані вам у момент, коли ми просимо вас надати вашу інформацію.

4. Як вебсайт збирає та обробляє інформацію?

Вебсайт збирає інформацію через форму зворотнього зв’язку “Предзвоніть мені”.

5. Зберігання, розкриття та поширення інформації

Персональні дані зберігаються на строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх збору, обробки та використання або до моменту звернення вами з вимогою видалити ваші персональні дані.

Персональні дані зберігаються в автоматизованих системах та на електронних носіях підрозділів Держспецзв’язку за адресою: 03110, Київ, вул. Солом’янська, 13.

Ми не передаємо та не розголошуємо ваші контактні дані жодним третім сторонам відповідно до цієї Політики конфіденційності. Однак, ми можемо надавати ваші персональні дані в цілях безпеки, відповідних правових підстав та на виконання законодавства. Ми передаємо ваші персональні дані третім сторонам у межах, необхідних для:

  • виконання вимоги уряду, ухвали суду або чинного законодавства;
  • захисту себе від претензій третіх осіб;
  • допомоги у запобіганні або розслідуванні шахрайства.

6. Захист персональних даних

Ми вживаємо необхідних процедурних і технічних заходів щодо захисту ваших персональних даних від їх втрати, несанкціонованого доступу, зміни, розкриття, знищення, або їх розповсюдження. В тому числі за домогою заходів спрямованих на запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо персональні дані. Дані, які ми збираємо доступні лише уповноваженому персоналу.

7. Зміни політики конфіденційноті

Користувач приймає умови цієї політики конфіденційності і враховує, що дана політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці.

З питань щодо політики конфіденційності (в т.ч. видалення персональних даних) Користувач може зв'язатися з нами використовуючи e-mail: hub.dsszzi@gmail.com